font: http://www.europapress.es/catala/noticia-generalitat-promocionara-catalunya-als-cines-europeus-projectin-vicky-cristina-barcelona-20081020195623.html

La Generalitat promocionarà Catalunya als cines europeus que projectin ‘Vicky Cristina Barcelona’

   BARCELONA, 20 d’octubre (EUROPA PRESS)

   La Conselleria d’Innovació, Universitats i Empresa promocionarà Catalunya a les sales de cinema europees que projectin la pel·lícula de Woody Allen ‘Vicky Cristina Barcelona’, rodada a la capital catalana.

   Turisme de Catalunya repartirà entre els espectadors un llibre titulat ‘La Catalunya que ha inspirat als genis’. En el llibre es podrà trobar un diccionari de vocabulari bàsic, la recepta d’un plat català i l’enllaç a una pàgina web.

   El portal en línia oferirà als internautes una banda sonora relacionada amb Barcelona, un fons de pantalla i catàlegs de productes típics. A més, a través d’un joc es podrà mesurar “si Catalunya és el teu destí ideal” i un test posarà a prova l’afinitat amb Catalunya.

   Les primeres accions tindran lloc demà a Londres i dimecres a Hèlsinki. Altres països que acolliran la iniciativa seran Alemanya, Holanda i Rússia.

Advertisements